Workshops

Bij Me On Stage bieden we niet alleen reguliere lessen aan, maar ook workshops en langere projecten. Musical draait meestal om zingen, dansen, acteren en plezier maken, maar theater kan nog veel meer bieden. Het kan helpen bij zelfvertrouwen, samenwerken en teambuilding. Het gaat ook over hoe je jezelf presenteert en hoe anderen jou zien.

Doel van de workshops

We kunnen bijvoorbeeld een workshop of project op maat maken, afhankelijk van jullie behoeften. Willen jullie een musical of optreden voor de lol? Misschien een dans voor een sportdag? Of willen jullie dieper ingaan op samenwerken, teambuilding of het begrijpen van elkaars emoties? Vaak werken scholen met een bepaald thema. Het is leuk om daarbij een dansje, liedje of toneelstuk te bedenken. Dit past goed bij ons vakgebied. We merken dat steeds meer scholen ons vragen om theater en cultuur over te brengen aan leerlingen.

Onze ervaringen

We hebben al verschillende workshops gegeven, zoals dans, zang en toneel, op basisscholen, markten, festivals en culturele evenementen. Plezier staat voorop, maar we introduceren ook de verschillende aspecten van musicals. In het voortgezet onderwijs hebben we bijvoorbeeld gewerkt aan het ontwikkelen van concepten. Samen met de leerlingen hebben we een voorstelling bedacht, met een eigen thema en muziek.

Wat bieden wij?

Als er iets niet genoemd staat, vraag het gerust. We kijken samen naar de mogelijkheden.