Groepen

Om te zorgen dat onze lessen goed aansluiten op de deelnemers werken we met verschillende leeftijdscategorieën. De leeftijdsgroepen zijn variërend van Junior (6 t/m 10 jaar) tot Jong (10 t/m 14 jaar), Oud (14 t/m 18 jaar), en In The Mix (vanaf 18 jaar).

Junior • 6 t/m 10 jaar

1,5 uur les per week

Dit is de groep voor de allerkleinste talentjes, de les wordt afgewisseld met leuke spelletjes. Spelenderwijs gaan ze van alles leren over musical, zang, dans en toneel.

Jong • 10 t/m 14 jaar

2 uur les per week

De jong groep krijgt twee uur in de week les maar krijgt af en toe ook een spelletje tussendoor. Tijdens de lessen is er ruimte voor plezier en werken we samen aan een leuke musical.

Oud • 14 t/m 18 jaar

2 uur les per week

Bij deze groep ligt de lat hoger en werken we hard samen om een mooie musical neer te zetten. We tillen spel en dans naar een hoger niveau en werken bij zang ook met meerstemmigheid.

In The Mix • vanaf 18 jaar

2 uur les per week

De volwassen groep van Me On Stage. Deze groep is letterlijk een mix van leeftijden. Iedereen is welkom, zonder audities of ervaring. Het belangrijkste is dat je zin en tijd hebt! Ons motto: een gezellige avond per week en samen een fantastisch eindproduct neerzetten waar we allemaal trots op kunnen zijn. Bij zang wordt er veel aandacht besteed aan meerstemmigheid.

Ben jij benieuwd of Me On Stage iets voor jou is?

Meld je dan aan voor een gratis proefles!