Ontdek ‘Een Rooskleurig Bestaan’ – De Musical van dit seizoen!

Stel je voor: een fascinerend verhaal vol avontuur, emotie en onverwachte draai. Dat is precies wat je kunt verwachten van de nieuwste musicalproductie van dit seizoen: 'Een Rooskleurig Bestaan'. Maak je klaar om meegezogen te worden in het leven van Rosalie, een moedig meisje dat vastbesloten is om haar eigen pad te kiezen.

Rosalie, een meisje dat gepest wordt op school, besluit in de zomervakantie dat ze er genoeg van heeft. Ze wil niet langer het slachtoffer zijn en neemt een gedurfde stap: ze verandert haar uiterlijk en neemt een nieuwe identiteit aan als Roos. Met deze nieuwe persoonlijkheid hoopt ze niet alleen aan het pesten te ontsnappen, maar ook om populair te worden.

Maar het leven als Roos brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Wanneer er op school een wedstrijd wordt gehouden om de nieuwe hoofdrolspeler te worden in de show van de beroemde Mike Master, komt Roos’ talent eindelijk aan het licht. Plotseling is iedereen ge├»nteresseerd in haar en wordt ze omringd door medestudenten die haar willen toevoegen aan hun groepje.

Maar het sprookje neemt een onverwachte draai wanneer Roos’ geheim wordt onthuld. Haar medestudenten voelen zich bedrogen en laten haar vallen. Nu staat Roos er weer alleen voor, geconfronteerd met de harde realiteit van haar keuzes.

Toch heeft ze hoop. Zal er iemand opstaan om Roos te steunen in haar moeilijkste momenten? En zal Rosalie eindelijk de kracht vinden om zichzelf te durven zijn, ongeacht de consequenties? Het antwoord ligt in ‘Een Rooskleurig Bestaan’, een hartverwarmende voorstelling die je niet mag missen!

Ieder jaar brengt Stichting Me On Stage een spectaculaire productie. Na maanden van hard werken is het moment eindelijk daar: de langverwachte voorstellingen die het hoogtepunt vormen van ons seizoen. 

Wil jij zelf schitteren in een musical? Meld je dan nu aan voor een GRATIS proefles via onze website www.meonstage.nl en wie weet schitter jij volgend jaar zelf op het podium!