Fikse korting!

Wist je dat je op verschillende manieren in aanmerking kan komen voor fikse korting voor het lesgeld van Me On Stage? Iedereen is welkom bij Me On Stage, en met de onderstaande initiatieven wordt deelname voor iedereen steeds toegankelijker.

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld zorgt ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen! Speciaal voor kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau. Zij dreigen sociaal geïsoleerd te raken vanwege de kosten van bijvoorbeeld het lidmaatschap van een sportvereniging onoverkomelijke financiële hindernissen zijn.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur biedt alle kinderen en jongeren uit gezinnen waar niet genoeg geld is de kans om structureel te sporten en/of aan cultuur te doen. Ze betalen de contributie en/of het lesgeld en de benodigde attributen.

Gemeente Bladen en Reusel-de Mierden

Via deze twee gemeentes is het mogelijk om 50% van de contributie terug te krijgen.

Gemeente Peel en Maas

Voor leerlingen woonachtig in de gemeente Peel en Maas wordt de factuur volgens een gereduceerd bedrag opgemaakt. De leerlingen ontvangen dan € 90,- korting op de contributie. Let op: om gebruik te maken van de gemeentelijke subsidie in Peel en Maas dient de aanmelding definitief te zijn vóór 1 november.

Gespreid betalen

Voor ouders die niet in één termijn kunnen betalen, is er op aanvraag gespreid betalen mogelijk. Zo kan bijvoorbeeld de betaling worden gespreid over 4 termijnen. 

Als het niet mogelijk is om in 4 termijnen te betalen, denken wij graag met je mee. In dat geval kan de betaling ook maandelijks worden verdeeld.

Voor meer informatie kun je terecht op de websites van bovenstaande gemeentes of initiatieven. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.