Blog

In onze blog delen we de meest recente updates, exclusieve kijkjes achter de schermen en alle details over onze aanstaande voorstellingen.

Ontdek ‘Een Rooskleurig Bestaan’ – De Musical van dit seizoen!

Stel je voor: een fascinerend verhaal vol avontuur, emotie en onverwachte draai. Dat is precies wat je kunt verwachten van de nieuwste musicalproductie van dit seizoen: ‘Een Rooskleurig Bestaan’. Maak je klaar om meegezogen te worden in het leven van Rosalie, een moedig meisje dat vastbesloten is om haar eigen pad te kiezen.

Lees meer

Fikse korting!

Wist je dat je op verschillende manieren in aanmerking kan komen voor fikse korting voor het lesgeld van Me On Stage? Iedereen is welkom bij Me On Stage, en met de onderstaande initiatieven wordt deelname voor iedereen steeds toegankelijker.

Lees meer

In the Mix

Wist je dat Me On Stage niet alleen musicallessen aanbiedt voor kinderen, maar ook voor volwassenen? Maak kennis met “In the Mix” – onze speciale groep voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Lees meer

Musical goed voor ontwikkeling

Steeds vaker horen we over kinderen die wat onzeker zijn, weinig zelfvertrouwen hebben en moeite hebben om zich te mengen met anderen van hun leeftijd. Voor deze kinderen kan meedoen aan een musical een geweldige ervaring zijn. In deze blog vertellen we je waarom.

Lees meer